logo
homeIcon
  1. separatorUrheilu
  2. separatorSTADIUM
MAINOS

Kaupan STADIUM uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa STADIUM

Stadium on ruotsalainen urheiluvälineiden ja -vaatteiden jälleenmyyjä. Yrityksellä on yli 15 liikettä alueella.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta STADIUM

Kaupan STADIUM historia: tietoja kaupasta STADIUM?
close

Stadiumin tarina alkoi 1974 kun veljekset Ulf ja Bo Eklöf päättivät haluavansa olla parhaita urheiluvälineiden ja vaatteiden myyjiä alalla. Avattuaan Stadium Sergelgatanin Tukholmassa, liikkeestä tuli yksi Euroopan suurimmista urheiluvälineketjuista. 2000-luvulla, yritys alkoi laajentumaan myös rajojen ulkopuolelle ja ensimmäinen liike Ruotsin ulkopuolella avattiin Fisketorvetin ostoskeskuksessa Kööpenhaminassa. Suomessa, ensimmäinen Stadium liike avattiin Helsingin keskustaan 2001. Tänä päivänä, Suomessa on 26 Stadium liikettä.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta STADIUM?
close

Stadium myy ja levittää paljon tuotemerkkejä kuten Nike, Everest, Converse, Adidas, New Balance, Puma ja Vans.

Kuinka säästää rahaa kaupassa STADIUM?
close

Asiakas voi säästää rahaa Stadiumissa monella eri tapaa. Asiakkaat voivat katso nykyiset tarjoukset ja edut ja selata parhaimpia etuja. Säästä jopa 25% valituissa tuotteissa. Lisäksi, liike tarjoaa ilmaisen palautukseen ja toimituksen yli 49€ tilauksiin.

Tapaa kaupan STADIUM kilpailijat
close

Stadium kilpailee muiden urheiluvälineliikkeiden kuten Nike, HÖÖKS, XXL Sports, Amer Sports ja Budget Sportin kanssa.

STADIUM yksinomaiset edut
close

Stadiumin asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia tarjouksia kaupassa. Kirjaudu ja luo itsellesi Stadium tili verkkosivuilla ja ansaitse bonuspisteitä tilauksista ja saa uniikkeja tarjouksia.

Alennukset tarjoaa STADIUM
close

Lue Stadiumin uusimmista tarjouksista ja eduista Tarjoukset 365:n kautta ja opi miksi ihmiset valitsivat sen. Inspiroidu viimeisimmistä trendeistä ja osta välineitä kevääksi. Valitse tyylikkäät treenausvaatteet ja uudet juoksukengät kevään juoksuja varten tai katso uudet nastakengät ja vaatteet ulkokautta varten. Nauti parhaista Stadiumin tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Stadiumista löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Stadiumissa Tarjoukset 365:n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.stadium.fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.