logo
homeIcon
  1. separatorUrheilu
  2. separatorADIDAS

Kaupan ADIDAS uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot ADIDAS

Adidas on saksalainen monikansallinen yritys, joka on erikoistunut urheiluvaatteisiin, -varusteisiin, -lisävarusteisiin ja vaatteisiin. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti yli 50 000 henkilöä, ja sen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Herzogenaurachissa, Baijerissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta ADIDAS

Kuinka säästää rahaa kaupassa ADIDAS?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Adidaksen kanssa monin eri tavoin. Tutustu heidän nykyisiin myyntitarjouksiinsa ja kampanjoihinsa löytääksesi heidän parhaat tarjouksensa ja edullisimmat kohteensa. Voit myös tilata Adidaksen uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä heidän viimeisimmät uutiset, tarjoukset ja kampanjat suoraan postilaatikkoosi sekä 20 prosentin alennuksen.

Alennukset tarjoaa ADIDAS

Löydä Adidaksen viimeisimmät tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365:stä ja selvitä, miksi niin monet ihmiset valitsevat Adidaksen. Jos etsit laadukkaita vaatteita, jotka varmasti erottuvat muista, *Adidas on oikea osoite. Nauti parhaista Adidas-tuotteista parhaaseen hintaan. Aina asiakkaidensa palveluksessa, Adidaksella on kaikkea mitä etsit. Älä odota enää ja hanki Adidaksen viimeisimmät alennukset ja tarjoukset Tarjoukset 365 -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.adidas.fi/

Kaupan ADIDAS historia: tietoja kaupasta ADIDAS?

Yrityksen perusti alun perin Adolf "Adi" Dassler, joka valmisti urheilujalkineita äitinsä pesutuvassa Herzogenaurachissa Saksassa palattuaan ensimmäisestä maailmansodasta. Heinäkuussa 1924 hänen vanhempi veljensä Rudolf liittyi yritykseen, josta tuli "Dassler Brothers Shoe Factory". Pian sen jälkeen liiketoiminta alkoi menestyä, ja Dasslerit myivät ennen toista maailmansotaa vuosittain 200 000 paria kenkiä. Seuraavina vuosikymmeninä Adidas laajeni menestyksekkäästi ympäri maailmaa ja saavutti muun muassa Suomen kaltaisia maita. Nykyään Adidas on Euroopan suurin urheiluvaatteiden valmistaja.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta ADIDAS?

Adidakselta löydät vain sen omia merkkituotteita, mikä tarkoittaa, että yritys suunnittelee, valmistaa, jakelee ja myy omia mallistojaan ja tuotteitaan. Asiakkaat voivat löytää monenlaisia tyylejä ja käyttötarkoituksia riippuen siitä, mitä etsit.

Tapaa kaupan ADIDAS kilpailijat

Adidaksen tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat urheilukauppiaat, kuten Nike, XXL Sports, Amer Sports, Stadium ja Budget Sport.

ADIDAS yksinomaiset edut

Adidaksen asiakkaat voivat hyödyntää monia ainutlaatuisia tarjouksia myymälässä. Luo Adidas-tili ja nauti nopeammasta kassasta tallennettujen osoite- ja maksutietojen avulla, seuraa tilauksesi toimitusta ja paljon muuta.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon ADIDAS

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa ADIDAS

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Urheilu myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 7 Urheilu myymälöitä Finland, mukaan lukien ADIDAS ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.