homeIcon
  1. separatorUrheilu
  2. separatorHÖÖKS
MAINOS

Kaupan HÖÖKS uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa HÖÖKS

Hööks on ruotsalainen hevos- ja urheiluvälineteollisuuteen erikoistunut yritys. Yrityksellä on laajamittainen myymäläverkosto Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa sekä massiivinen verkkokauppa. Hööks työllistää noin 250 työntekijää ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, Länsi-Götanmaan läänissä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta HÖÖKS

Kaupan HÖÖKS historia: tietoja kaupasta HÖÖKS?
Open

Yrityksen menestystarina alkoi vuonna 1976, jolloin Bengt Höök otti yrityksen haltuunsa isäpuoleltansa Oscar Waernilta, joka oli johtanut kyseistä satulatehdasta vuodesta 1931 lähtien. Yritys sijaitsi tämän jälkeen vuosia Tranemossa, mutta vuonna 2000 se siirsi kaiken liiketoiminta Boråsiin. Tätä seuraavien vuosien aikana yritys aloitti menestyksekkään kasvun ja toimialueen laajentamisen, saavuttaen lopulta myös Suomen ja muut pohjoismaat, joissa sillä on tällä hetkellä 8 myymälää. Hööks on tätä nykyä Skandinavian johtava hevosalan yritys.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta HÖÖKS?
Open

Hööks myy ja jakelee valtavasti erilaisia merkkituotteita. Heidän myymälästään voit löytää muun muassa Kongin, Heinigerin, Ekolin, Absorbinen, Effolin, Acavallon ja monen muun brändin tuotteita.

Kuinka säästää rahaa kaupassa HÖÖKS?
Open

Hööksin asiakkailla on lukuisia tapoja säästää rahaa shoppaillessaan. Tutustu alennuksiin ja löydä edullisimmat tuotteet sekä parhaat tarjoukset. Voit säästää jopa 20% valituista tuotteista Hööksin tarjouskampanjoiden myötä.

Tapaa kaupan HÖÖKS kilpailijat
Open

Hööksin pääasiallisia kilpailijoita ovat muut alueella toimivat vastaavat yritykset, kuten Intersport, Stadium,BUDGET SPORT, XXL,Horse & Rider, Just Dressage, Hevari Oy, Horse & Hound ja Horze.

HÖÖKS yksinomaiset edut
Open

Hööksin asiakkaat voivat hyödyntää lukuisia erilaisia asiakasetuja Hööksin myymälässä ja verkkokaupassa. Voit muun muassa liittyä Hööks & Friends kanta-asiakasohjelmaan ja vastaanottaa lisäetuja, kuten jäsentarjouksia sekä muita henkilökohtaisia tarjouksia ostohistoriasi perusteella.

Alennukset tarjoaa HÖÖKS
Open

Nappaa Hööksin tuoreimmat tarjoukset ja kampanjat palvelusta Tarjoukset 365 ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Hööksistä löydät kaiken ratsastukseen, hevosurheiluun ja koiriin liittyvän. Hööks on tällä hetkellä Pohjoismaiden suurin hevostuotteisiin keskittyvä myymäläketju, jonka parhaista tuotteista päästään nauttimaan kilpailukykyiseen hintaan. Asiakkaansa etusijalle asettava Hööks tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Mitä siis vielä odotat? Lunasta Hööksin tuoreimmat alennukset ja kampanjat palvelusta *Tarjoukset 365*.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.Hööks.fi/

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.