logo
homeIcon
  1. separatorUrheilu
  2. separatorINTERSPORT
MAINOS

Kaupan INTERSPORT uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa INTERSPORT

Intersport on kansainvälinen urheiluvaatteiden sekä urheiluvälineiden jälleenmyyjä, jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsissä, Ostermundigenissa. Maailman suurimpana urheilualan vähittäismyyntikonsernina toimivalla Intersportilla on tällä hetkellä 6 000 myymälää 57 maassa eri puolilla maailmaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta INTERSPORT

Kaupan INTERSPORT historia: tietoja kaupasta INTERSPORT?
close

Intersportin tarina alkoi vuonna 1924 pienestä partiovarusteisiin erikoistuneesta yrityksestä, nimeltä La Hutte. Tätä seuraavien vuosien aikana yritys jatkoi kasvuaan ja tuotteidensa markkinointia yhä suuremmalle yleisölle. Urheilun suosion kasvaessa 60-luvulla, päättivät 10 kansainvälisesti merkittävää urheiluvälineisiin keskittyvää liikettä kokoontua Sveitsin Berniin perustaakseen IIC IntersportIN. Intersport laajeni tämän myötä eri puolille maailmaa ja toimii tällä hetkellä yli 40 maassa, mukaan lukien Suomessa, jossa sillä on noin 62 toimipistettä. Liikkeen lukuisat myymälät ovat paikallisesti omistettuja ja toimivat yhtiön kansainvälisen sloganin (”The heart of sport”) alla.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta INTERSPORT?
close

Intersport jakelee ja myy runsaasti erilaisia kansainvälisten ja paikallisten brändien tuotteita, joihin lukeutuvat muun muassa Nike, Adidas, Halti, Puma, New Balance, Energetics, Helly Hansen, ASICS, Reebok ja Rukka.

Kuinka säästää rahaa kaupassa INTERSPORT?
close

Intersportin asiakkailla on valittavanaan lukuisia eri vaihtoehtoja säästääkseen rahaa ostoksistaan. Liike tarjoaa muun muassa Intersport Club-jäsenyyksiä, joiden myötä asiakkaat säästävät lähes kaikista ostoksistaan lunastettujen alennuksien myötä. Kannattaa lisäksi piipahtaa heidän verkkokauppansa tarjousosiossa, josta voit löytää varsin hyviä tarjouksia valituista tuotteista.

Tapaa kaupan INTERSPORT kilpailijat
close

Intersportin merkittävimmät kilpailijat ovat muut lähialueella toimivat urheiluliikkeet kuten Nike, XXL, Stadium, Amer Sports ja Budget Sport.

INTERSPORT yksinomaiset edut
close

Intersportin asiakkaat voivat nauttia shoppaillessaan lukuisista erilaisista eduista. Pääset muun muassa hyödyntämään Intersportin nopeita ja edullisia toimituksia sekä helppoa ja ilmaista palautuskäytäntöä, jos et syystä tai toisesta olekaan tyytyväinen ostokseesi.

Alennukset tarjoaa INTERSPORT
close

Tutustu Intersportin tuoreimpiin tarjouksiin ja kampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365 ja ota selvää, miksi niin monet kuluttajat päättävät kääntyä Intersportin puoleen. Intersport on luotu juuri sinua varten ja on saatavilla missä tahansa harjoitteletkin. Intersportista voit näppärästi ostaa naisten, miesten ja lasten urheiluvaatteita sekä urheilutarvikkeita joko verkkokaupassa klikkaillen kotoa poistumatta tai paikan päällä liikkeessä saapastellen. Avullamme nautit parhaista Intersportin valikoiman tuotteista parhaaseen hintaan. Asiakkaansa etusijalle asettava Intersport tarjoaa kaiken mitä tulet ikinä tarvitsemaan. Mitä siis vielä odotat? Nappaa Intersportin tuoreimmat alennukset ja kampanjat palvelusta Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.intersport.fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.