homeIcon
  1. separatorUrheilu
  2. separatorBUDGET SPORT
MAINOS

Kaupan BUDGET SPORT uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa BUDGET SPORT

Budget Sport on suomalainen urheiluvaatteisiin ja -varusteisiin erikoistunut jälleenmyyjä. Yrityksen omistaa Intersport Group ja sillä on 9 myymälää eri puolilla Suomea.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta BUDGET SPORT

Kaupan BUDGET SPORT historia: tietoja kaupasta BUDGET SPORT?
Open

Budget Sport in tarina alkoi keväällä 2006, kun ensimmäinen myymälä avattiin Vantaan Tammistoon. Suomessa Budget Sport -konseptista vastaa Keskon tytäryhtiö Intersport Finland Oy. Tammiston lisäksi yhtiöllä on toimipisteet Espoossa, Lempäälän Ideaparkissa, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa ja Porissa. Verkkokauppa www.budgetsport.fi on toiminut keväästä 2009 lähtien.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta BUDGET SPORT?
Open

Budget Sport myy ja jakelee laajaa valikoimaa paikallisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Adidas, Nike, Puma, Bauer, Catmandoo, CCM, Craft, Crocs, Halti, Helly Hansen, Icebug, McKinley, Raiski, Rukka ja monet muut.

Kuinka säästää rahaa kaupassa BUDGET SPORT?
Open

Asiakkaat voivat säästää rahaa Budget Sport in avulla monin eri tavoin. Tutustu heidän nykyisiin tarjouksiinsa ja kampanjoihinsa ja säästä jopa 20 % valituista tuotteista. Älä unohda liittyä Budget Sport Clubiin ja tilata heidän uutiskirjeensä ja saat tarjouskoodin, jolla saat 5% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.

Tapaa kaupan BUDGET SPORT kilpailijat
Open

Budget Sport in tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat urheilukauppiaat, kuten HÖÖKS, Intersport,Stadium, XXL Sports, Amer Sports ja Budget Sport.

BUDGET SPORT yksinomaiset edut
Open

Budget Sportin asiakkaat voivat hyödyntää monia liikkeen tarjoamia ainutlaatuisia etuja. Kauppa tarjoaa asiakkailleen paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja. Tämän lisäksi tilauksesi toimitetaan sinulle jopa kolmessa päivässä.

Alennukset tarjoaa BUDGET SPORT
Open

Löydä Budget Sport in viimeisimmät tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365:stä ja löydä syy, miksi niin monet ihmiset valitsevat heidät. Etsitpä sitten uusia juoksukenkiä tai talvitakkia tälle kaudelle, voit olla varma, että löydät sen Budget Sport ilta. Nauti parhaista Budget Sport -tuotteista parhaaseen hintaan. Budget Sport palvelee aina asiakkaitaan, ja löydät sieltä kaiken etsimäsi. Älä odota enää ja hanki Budget Sport in viimeisimmät alennukset ja tarjoukset Tarjoukset 365 -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.budgetsport.fi/

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.