logo
  1. Supermarketit
  2. K-Citymarket

Kaupan K-Citymarket uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitÀ ja luetteloita kaupassa K-Citymarket

K-Citymarket on Kesko-konsernin omistama suomalainen elintarvikeketju. Ketjulla on tÀllÀ hetkellÀ noin 80 myymÀlÀÀ 60 eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea. K-Citymarket työllistÀÀ yhteensÀ noin 6 000 henkilöÀ.

Usein kysyttyjÀ kysymyksiÀ kohteesta K-Citymarket

Kuinka sÀÀstÀÀ rahaa kaupassa K-Citymarket?

Asiakkailla on valittavanaan lukuisia eri tapoja sÀÀstÀÀ K-Citymarketissa asioidessaan. LiittymÀllÀ ilmaiseen K-Plus-jÀsenohjelmaan vastaanotat ainoastaan jÀsenille suunnattuja tarjouksia ja kerÀÀt pisteitÀ ostoksistasi. TÀmÀn lisÀksi kannattaa tutustua heidÀn tuoreimpiin tarjouksiin ja kampanjoihin.

Alennukset tarjoaa K-Citymarket

Tutustu K-Citymarketin tuoreimpiin tarjouksiin ja alennuskampanjoihin palvelusta Tarjoukset 365 ja ota selvÀÀ, miksi niin luottavat kyseiseen ketjuun kuin kiveen. PÀÀset nauttimaan parhaista K-Citymarketin tuotteista parhaaseen hintaan ja voit olla varma, ettÀ asiakkaansa etusijalle asettava K-Citymarket tarjoaa kaiken mitÀ voisit ikinÀ haaveillakaan. MitÀ siis vielÀ odotat? Nappaa K-Citymarketin tuoreimmat alennukset ja tarjouskampanjat palvelusta Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisÀltÀvÀt parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tÀnÀÀn. Voit tarkistaa pÀivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.k-ruoka.fi/k-citymarket

Kaupan K-Citymarket historia: tietoja kaupasta K-Citymarket?

Kaupan ensimmÀinen myymÀlÀ avattiin Lahden Paavolassa vuonna 1971. Citymarket-nimi valittiin tuolloin Keskon osittain omistaman Tampereen City-Otran perusteella. 1970-luvun aikana alueelle rakennettiin kaikkiaan seitsemÀn tavarataloa, joiden mÀÀrÀ jatkoi kasvuaan seuraavien vuosikymmenten aikana. Vasta 1990-luvulla K-kirjain lisÀttiin nimen etuliitteeksi. TÀtÀ nykyÀ K-Citymarket on yksi maan tunnetuimmista elintarvikeketjuista.

MitÀ tuotemerkkejÀ voin löytÀÀ kaupasta K-Citymarket?

K-Citymarket jakelee ja myy lukuisten eri brÀndien tuotteita, joihin lukeutuvat muun muassa Pepsi, Mountain Dew, Coca Cola, Colgate ja Fanta. Ketju kaupallistaa myös omia tuotemerkkejÀÀn, kuten Pirkka-tuotteita.

Tapaa kaupan K-Citymarket kilpailijat

K-Citymarketin merkittÀvimpiÀ kilpailijoita ovat muut paikalliset elintarvikeketjut, kuten K-Supermarket, S-market, Lidl ja Food Market Herkku.

K-Citymarket yksinomaiset edut

K-Citymarketin asiakkaat pÀÀsevÀt nauttimaan erilaisista kohdennetuista eduista. Tilaamalla heidÀn uutiskirjeensÀ saat ensimmÀisenÀ tiedon uusimmista tarjouksista ja alennuskampanjoista suoraan sÀhköpostiisi.

Hanki parhaat tarjoukset ja sÀÀstÀ paljon K-Citymarket

Parhaat tarjoukset sÀÀstÀÀ osoitteessa K-Citymarket

Etsitkö tapoja sÀÀstÀÀ rahaa paikallisessa Supermarketit myymÀlÀssÀsi? Olet oikeassa paikassa!

antaa sinulle pÀÀsyn yli 11 Supermarketit myymÀlöitÀ Finland, mukaan lukien K-Citymarket ja monia muita.

Aloita selailu

TekijÀnoikeus © 2024 . Kaikki oikeudet pidÀtetÀÀn. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tÀllÀ sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa erÀpÀivÀÀn saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittÀÀ. TÀmÀn sivun tarkoitus on informatiivinen, eikÀ sitÀ voi kÀyttÀÀ tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.