logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorXXL: Kun urheilun harrastaminen ei tarkoita muodin lopettamista.
MAINOS

XXL: Kun urheilun harrastaminen ei tarkoita muodin lopettamista.

XXL: Kun urheilun harrastaminen ei tarkoita muodin lopettamista.

Jos harkitset urheilurutiinien aloittamista, sinun on hankittava oikeat varusteet. Et voi käyttää mitä tahansa vanhoja lenkkareita tai vaatteita, jotka olet heittänyt pois, koska niihin tuli reikiä tai ne venyivät.

Vaatteet riippuvat siitä, mitä urheilulajia harrastat. Sinun ei tarvitse sijoittaa paljon rahaa tai ottaa velkaa, koska haluat elää terveellisempää elämää.

Se, että urheilun harrastaminen ei tarkoita, että lopetat muodikkuuden. Löydä XXL:stä, yhdestä Suomen suosikkikaupoista, kaikki mitä etsit treenaamiseen. Siellä on hyviä tarjouksia ja alennuksia urheiluvaatteista. Tietysti on niitäkin, jotka suosivat muita urheilutaloja, kuten Adidas tai Nike.

Juoksukengät

mujer-cosecha-que-ata-cordones-zapatillas-deporte_23-2147711306.jpg Juoksukenkiä on erilaisia, mutta kaikki niistä eivät ole ihanteellisia harjoitteluun. Mikä niistä on paras sinulle? Lenkkikenkä, joka antaa sinulle paljon tukea ja on samalla joustava.

Jos kenkä on kova, se aiheuttaa rakkuloita, etkä halua jatkaa harjoittelua. Toisaalta, jos ostat hyvät lenkkarit, kuten XXL:ssä myytävät, sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista vammoista.

Sukkahousut

jogger-mujer-medias-color-rosa-lesion-rodilla_1262-18227.jpg Ei ole mukavampaa vaatetta treenata kuin sukkahousut. Se mukautuu kehoosi, on joustava ja mahdollistaa kaikenlaisen liikkuvuuden.

Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä, on sukkahousujen paksuus. Jos kangas on liian ohutta, on vaarana, että alusvaatteet paljastuvat. Suosittelemme käyttämään paksumpaa kiilaa, etenkin talvella. Kesällä voi olla liian kuuma.

Käsipyyhe

mujer-activa-primer-plano-toalla-hombros_23-2148591392.jpg Jos olet menossa kuntosalille, on aina parasta pitää mukana käsipyyhettä. Ei ole mukavaa jakaa niin henkilökohtaista esinettä, joka kastuu hikisesti. Vaikka olisikin talvi, kuntosalilla on lämmin tunnelma ja hikoilet varmasti.

XXL:n kaltaisista kaupoista löydät kaikenlaisia pyyhkeitä eri väreissä ja koossa. Valitse se, joka sopii sinulle parhaiten. On olemassa nopeasti kuivuvia käsipyyhkeitä, jotka ovat hyvä vaihtoehto, jotta et kyllästäisi laukkuasi epämiellyttävällä hajulla.

Termospullo

mujer-cultivo-cierre-termo_23-2147813973.jpg Ennen oli tavallista kantaa vanhaa limupulloa salille. Nyt muotia ovat tulleet termospullot, jotka pitävät veden kylmänä tuntikausia. Tärkeimmät urheilumerkit toivat markkinoille omia termospullojaan, ja niistä tuli nopeasti muotia. On suositeltavaa ottaa oma pullo mukaan eikä jakaa sitä.

Watch

retrato-espalda-hermosa-mujer-joven-ropa-deportiva-mirando-reloj-mano-carretera-principios-soleada-manana-verano-entrenamiento-deportista-moda-motivacion_197531-2944.jpg Valtaosassa älykelloja on järjestelmä, joka mittaa askelia, stressiä tai kaloreita, ja niissä on jopa sisäinen laite, joka mittaa unen laatua. Ne myös mukautuvat erityyppiseen harjoitteluun. Voit ostaa peruskellon ja yhdistää sen matkapuhelimeesi. Se on erittäin hyödyllinen laite liikuntaa varten.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki alennuskatalogit suosikkiliikuntakaupoistasi Suomessa. Tutustu tarjouksiin, osta tarvitsemasi ja aloita treenaaminen heti.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.