logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMiten säästää rahaa päivittäistavaroissa paikallisessa supermarketissa?
MAINOS

Miten säästää rahaa päivittäistavaroissa paikallisessa supermarketissa?

Miten säästää rahaa päivittäistavaroissa paikallisessa supermarketissa?

Kuinka monta kertaa lähdet kotoa ajatuksenasi ostaa tiettyjä tuotteita ja palaat takaisin pussit täynnä turhia tavaroita? Yritä olla varovainen, laadi listasi huolellisesti ja vältä pakonomaista ostamista. Miten säästää rahaa ruokaostoksissa paikallisessa supermarketissa? Paikallisten supermarkettien tarjousten hyödyntäminen Suomessa on hyvä vaihtoehto laskujen pienentämiseen. Lidl, Prisma ja S-Market on sekä fyysisissä että virtuaalisissa myymälöissään tarjouksia, joita et voi jättää väliin. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit säästää rahaa, jotta voit investoida johonkin muuhun.

Tee lista osioittain

2.jpg

Mieti supermarketin osastoja ja sitä, mitä tarvitset kussakin niistä. Päätä, mitä lihaa aiot ostaa, mitä hedelmiä haluat tai mitä pakasteita tarvitset. Et ainoastaan säästä supermarketissa, vaan tuhlaat myös vähemmän aikaa. Tämä vinkki on hyödyllinen myös verkko-ostoksilla. Se on kaksoisvoitto: säästät aikaa ja rahaa.

Älä tee ostoksia nälkäisenä

3.jpg

Nälkäisenä supermarketiin meneminen saa sinut ostamaan sellaista, mitä et oikeasti tarvitse. Ruokahalu vaikuttaa suuresti valintoihimme, etenkin kun selailemme keksien ja karkkien käytäviä. Supermarkettiin kannattaa mennä täydellä vatsalla. Himoitsemme yleensä makeaa, joka on kaikkein kalleinta, kuten suklaata, karkkeja tai keksejä.

Kiinnitä huomiota alennuksiin

4.jpg

Kulujen vähentämiseksi voit etsiä erikoistarjouksia etukäteen, kirjata ylös alennuksia ja kampanjoita ja tarkistaa kunkin supermarketin esitteet. Nykyään internetissä on saatavilla monia tilauksia ja jopa matkapuhelinsovelluksia, jotka lähettävät hälytyksiä ja ilmoituksia uusimmista tarjouksista. Kun menet supermarkettiin, älä unohda tarkistaa tarjouksia lukemalla huolellisesti etiketin ja tuotteen nimen. Yritä hyödyntää myös kanta-asiakaskortteja. Niiden avulla pääset käsiksi eksklusiivisiin kuponkeihin ja säästät rahaa ruokaostoksissa.

Osta kausitarjouksia

5.jpg

Tuotteiden viimeinen käyttöpäivä voi olla tärkeä säästöjen kannalta. Kun tuotteen voimassaoloaika on päättymässä, supermarketit yleensä laskevat sen hintaa. Hävikin välttämiseksi voit ostaa näitä tuotteita, joissa on yleensä eriväriset etiketit, jotka varoittavat kuluttajaa. Tarkista aina yksikkö-, litra- tai kilohinta, ennen kuin laitat tietyn tuotteen ostoskoriin. Se on erittäin hyvä vaihtoehto säästää ja venyttää budjettia.

Vertaa hintoja

6.jpg

Nykyään lähes kaikki supermarketit sallivat verkkokauppaostokset ja ilmoittavat yksityiskohtaisesti tuotteidensa hinnat. Näin voimme vertailla ja valita halvimmat tuotteet. Kun olet tehnyt edellisen selvityksen, voit valita alueesi halvimmat toimipaikat. Monissa ketjuissa voit ostaa samoja tuotteita, joiden hintaero on järkyttävä.

Tarjoukset 365:ssä on uusimmat alennusluettelot suosikkisupermarketeistasi Suomessa. Löydä parhaat ja monipuolisimmat tuotteet yhdestä paikasta. Mene kauppoihin ja hyödynnä tarjoukset ja alennukset.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.