logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorKaikki mitä sinun on tiedettävä säästääksesi rahaa Lidlissä
MAINOS

Kaikki mitä sinun on tiedettävä säästääksesi rahaa Lidlissä

Kaikki mitä sinun on tiedettävä säästääksesi rahaa Lidlissä

Yksi eniten aikaa vievistä asioista, joita vihaamme tehdä, on ruokalistan laatiminen. Viikon tarpeiden kartoittaminen on vaikeaa, varsinkin jos työskentelemme pitkiä aikoja poissa kotoa. Useimmiten saavumme Suomen suuriin kauppoihin, kuten Lidliin, tyhjin mielin ja teemme ostoksia sitä mukaa kuin näemme hyllyssä olevia tuotteita. Lopulta huomaamme, että unohdimme noin puolet tuotteista ja ostimme monia muita, jotka eivät olleet meille niin hyödyllisiä. Jotta et stressaantuisi joka kerta, kun käyt tässä ketjussa tai Minimani- ja K-Citymarketissa, autamme sinua tekemään täydellisen ostoslistan ja säästämään samalla rahaa erityisesti Lidlissä, joka on alennusmyymälä.

Suunnittele viikoittainen ruokalista

2.jpg

Järjestä ateriat koko viikoksi ja tee ostokset tämän suunnittelun perusteella. Tiedät, mitä ostaa ja oikean määrän. Yritä varmistaa, että viikoittainen ruokavaliosi on tasapainoinen ja että se sisältää kaikki elintarvikeryhmät. Lidlillä on aggressiivisia kampanjoita, joita voit hyödyntää, jotta budjettisi toimisi paremmin.

Vastaanota uutiskirje tarjouksineen

3.jpg

On aina hyvä jättää osa listasta tyhjäksi, jos haluat lisätä myynnissä olevan tuotteen. Ostamalla kaksi tai kolme tuotetta myynnissä emme joudu niin kauas budjetistamme ja voimme hyödyntää tuoreita tuotteita edulliseen hintaan. Älä ole niin tiukka ja nauti itsesi hemmottelusta. Suuret kauppaketjut tarjoavat monia alennuksia, joita ei voi jättää käyttämättä. Valitse esimerkiksi kauden vihanneksia ja ota toinen, joka on alennuksessa, vain tyydyttääkseen himosi. Lidlin uutiskirjeen tilaaminen on hyvä vaihtoehto olla tietoinen kaikista tarjouksista.

Osta suhteessa siihen, mitä tarvitset

4.jpg

Jos olet jo suunnitellut viikoittaiset ateriasi, tiedät tarkalleen, kuinka paljon tarvitset kutakin tuotetta. Muista, että ei ole suositeltavaa varastoida paljon pilaantuvia tuotteita. Ne saattavat vanhentua lyhyessä ajassa käyttämättä. On totta, että joskus supermarketit käynnistävät kampanjoita, joissa ostetaan jopa kuusi tuotetta, mutta jos tiedät, ettet aio käyttää niitä, on parempi välttää tämä kustannus.

Talousarvion laatiminen

5.jpg

Luettelo riippuu budjetistasi. On aina suositeltavaa tehdä ruokaostokset sen jälkeen, kun olet saanut palkkasi. Silloin et laske jokaista penniä ja sinulla on mahdollisuus lisätä ostoskoriin lisää tuotteita. Lisävinkki, josta voi olla paljon apua: tarkista hinnat verkossa, ja kun menet fyysiseen myymälään, tiedät tarkalleen kunkin tuotteen arvon. Toisin sanoen, simuloi virtuaalista shoppailua ja ota mukaan juuri oikea määrä rahaa, jos haluat mieluummin kävellä supermarkettiin.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkisupermarkettiesi alennusluettelot. Tutustu tarjouksiin ja alennuksiin ja hyödynnä ne seuraavassa ostoksessasi.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.