logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorK-Citymarket tarjoukset budjettitietoisille ostajille
MAINOS

K-Citymarket tarjoukset budjettitietoisille ostajille

K-Citymarket tarjoukset budjettitietoisille ostajille

K-Citymarket on Kesko-konsernin omistama suomalainen supermarketketju. Sillä on tällä hetkellä noin 80 myymälää 60 eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea. K-Citymarket työllistää yhteensä noin 6 000 henkilöä ja on tunnettu brändi koko maassa. Jos etsit löytöjä, koska budjettisi on tiukka, tee ostokset K-Citymarketissa. Et tule katumaan sitä. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit kuluttaa vähemmän ja säästää paljon enemmän.

Osta ympäriinsä

2.jpg

Löytääksesi parhaat tarjoukset sinun on verrattava tuotteiden hintoja eri myymälöissä. Yhdessä voi olla paremmat hinnat kananmunille, mutta toisessa voi olla halvempi hinta kalalle. Mutta varmasti K-Citymarketissa on kaikista ketjuista paras hinta.

Osta toisen tuotemerkin tuotteita

3.jpg

Kauppojen omia tuotemerkkejä pidettiin ennen halpina kopioina. Supermarketit ovat kuitenkin panostaneet viime vuosina paljon aikaa ja rahaa parantaakseen tuotteitaan ja saattaakseen ne premium-merkkien tasolle.

Etsi kampanjoita ja tarjouksia

4.jpg

K-Citymarket julkaisee viikoittaisia ja kuukausittaisia mainoksia myynnissä olevista tuotteista lehdistössä, verkkosivuillaan tai sosiaalisissa verkostoissaan. Ota selvää päivästä ja hyödynnä se ostaaksesi kaiken tarvitsemasi edullisesti. Jos on suuri tarjous, harkitse useamman yksikön ostamista.

Säästä alennuskuponkien avulla

5.jpg

Alennuskupongit ovat yhä suositumpia K-Citymarketissa, ja me kuluttajat voimme hyötyä niistä paljon. Voimme hyödyntää erittäin mielenkiintoisen tarjouksen tuotteesta, jonka yleensä ostamme.

Liity kanta-asiakasohjelmaan

6.jpg

Joillakin ketjuilla, kuten K-Citymarketilla, on kanta-asiakasohjelma, ja jäseneksi liittyneet voivat nauttia erikoistarjouksista ympäri vuoden.

Osta kausitarjouksia

7.jpg

Tuotteiden viimeinen käyttöpäivä voi olla tärkeä säästöjen kannalta. Kun tuotteen voimassaoloaika on päättymässä, K-Citymarketilla on tapana laskea sen hintaa. Hävikin välttämiseksi voit ostaa näitä tuotteita, joissa on yleensä eriväriset etiketit, jotka varoittavat kuluttajaa.

Vertaa hintoja

8.jpg

Nykyään lähes kaikki supermarketit sallivat verkkokaupan ja ilmoittavat yksityiskohtaisesti tuotteidensa hinnat. Näin voimme vertailla ja valita halvimmat tuotteet.

Tee luettelo osioittain

9.jpg

Mieti supermarketin osastoja ja sitä, mitä tarvitset kussakin niistä. Päätä, mitä lihaa, hedelmiä tai pakasteita aiot ostaa. Tämä vinkki on hyödyllinen verkko-ostoksia tehtäessä. Se on kaksoisvoitto: säästät aikaa ja rahaa.

Poista tarpeettomat tuotteet

10.jpg

Kun sinulla on lista, katso sitä uudelleen ja mieti ostoksesi uudelleen. Tarvitsetko niin paljon välipaloja? Kenelle ostat niin monta keksiä? Aiotko käyttää kaikki tuoreet tuotteet loppuun ennen niiden viimeinen käyttöpäivä?

Valitse paras viikonpäivä

11.jpg

Järjestä ja vertaile hintoja. Selvitä, minä päivinä saat alennuksia K-Citymarketissa pankki- ja alennuskorteilla.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen suurimpien kauppaketjujen alennuskatalogit, jotta säästäminen olisi helpompaa. Mitä sinä vielä odotat? Mene K-Citymarketiin, etkä tule katumaan.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.