logo
  1. Blog
  2. 3 Yövoide komponentit, jotka auttavat sinua uudistamaan ihoa
MAINOS

3 Yövoide komponentit, jotka auttavat sinua uudistamaan ihoa

3 Yövoide komponentit, jotka auttavat sinua uudistamaan ihoa

Suomalaisten kauneusbrändien perusperiaatteet ovat pysyneet samoina kautta aikojen: avoimuus, tehokkuus ja luonnollisuus. Ne keskittyvät paljon enemmän siihen, että kauneusrituaali pelkistetään yksinkertaiseen, hyväksi todettujen tuotteiden repertuaariin.

Ne yhdistävät tehokkaimmat ja hyödyllisimmät 3 luonnollista aktiiviainetta, jotka auttavat sinua uudistamaan ihoasi: hyaluronihappo, retinoli ja maitohappo.

Jos astut Oriflame-myymälään, löydät laajan valikoiman kauneustuotteita ja yövoiteita. Etsi parhaat tarjoukset ja valitse ne voiteet ja voiteet, jotka sisältävät tarvittavat ainesosat, jotta ihosi rentoutuu yöllä ja herää kuin uusi. Nämä kolme ainesosaa ovat välttämättömiä:

Retinoli

retrato-mujer-hermosa-piel-clara-suero-facial_23-2149207918.jpg Retinoli on yksi anti-aging-ainesosista par excellence, jota voidaan käyttää pienempinä tai suurempina pitoisuuksina potilaan sietokyvyn mukaan tai enemmän tai vähemmän rasvaiselle iholle.

Se stimuloi kollageenin tuotantoa ja ihon uusiutumista, parantaa ihon sävyä ja rakennetta kuten glykolihappo tai atselaiinihappo, muuttaa ihoa ja sopii erinomaisesti käytettäväksi yöaikaisessa ihonhoitorutiinissa.

Hyaluronihappo

fondo-gotero-aceite-producto-cosmetico-que-gotea-rosa_53876-153424.jpg Kosteuttavien ainesosien joukossa, joita meidän tulisi etsiä kosmetiikassa, on myös hyaluronihappo. Se on yksi kauneusasiantuntijoiden eniten suosittelemista aktiivisista ainesosista. Kehomme luonnollinen aine, joka kykenee sitomaan yli 1000 kertaa painonsa verran vettä kosteuttaakseen ihoa sen eri kerroksissa.

Maitohappo

vista-frontal-mujer-usando-suero_23-2150467022.jpg Suurina pitoisuuksina maitohapolla on kuoriva tehtävä. Pieninä pitoisuuksina sillä on kosteuttava vaikutus. Ja se sopii hyvin sekä kuivalle iholle yhdistettynä maitohappoon matalina pitoisuuksina muihin kosteuttaviin molekyyleihin, kuten hyaluroniin. Ja herkimmille ihoille hellävaraisena kuorijana.

Välttämättömät tuotteet

Puhdistusvoiteet

mujer-usando-crema-facial-blanca_23-2148976883.jpg Kasvojen puhdistustuotteita on monenlaisia. Ei ole olemassa yhtä tiettyä tuotetta, joka täyttää kaikki eri ihotyypeille sopivat ominaisuudet. Jotkin voivat olla liian rasvanpoistavia ja toiset hyvin happamia tai emäksisiä.

Ihotyyppisi mukaisen voiteen valitseminen on perustavanlaatuista, ja on tärkeää, että se on koostumukseltaan pehmeä, jotta vältytään kasvojen ärsytykseltä. Tai neutraali voide sopii kaikille ihotyypeille.

Aurinkovoide

vista-primer-plano-manos-femeninas-aplicar-protector-solar-su-pierna-playa-banos-sol_8353-6284.jpg Jatkuva altistuminen auringon säteilylle on haitallista ihon terveydelle. Jos työskentelet rantalomakohteessa ja olet lähes aina ulkona, hyvän aurinkosuojan käyttö on avainasemassa auringonpolttamisen välttämiseksi.

Vaalea iho on paljon herkempi myös äärimmäiselle kylmyydelle. Suojien käyttö talvella pitää kasvot kosteutettuina. On olemassa eri kertoimisia aurinkovoiteita, lapsille tarkoitettuja aurinkovoiteita ja jopa kompakteja aurinkovoiteita.

Meikinpoistopyyhkeet

mujer-joven-que-quita-maquillaje-facial-toallitas-desmaquillantes_144627-36372.jpg Niillä poistetaan meikki nopeasti, mutta vain pintapuolisesti, sillä ne eivät poista 100 % jäämiä. Syväpuhdistukseen tarvitaan toinen täydennys. Suosittelemme, että peset kasvot runsaalla saippualla ja vedellä, jotta kaikki epäpuhtaudet saadaan poistettua, ja käytät kasvovettä ja kosteusvoidetta.

Tarjoukset 365 tuo sinulle suosikkikauppojesi alennusluettelot Suomessa. Hyödynnä parhaat Oriflame-voidepromootiot!

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.