logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorVuoden 2023 parhaat konsolit jatkuvaa hupia varten
MAINOS

Vuoden 2023 parhaat konsolit jatkuvaa hupia varten

Vuoden 2023 parhaat konsolit jatkuvaa hupia varten

Mikäpä sen parempaa kuin istua sohvalle ja pelata pelejä pitkän työpäivän jälkeen? Suomessa olemme konsolien ja pelien faneja, joten on aina hyvä olla ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä!

Perinteiset konsolit

2.jpg

Suomen elektroniikkakaupat tarjoavat useita eri vaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua. Tässä kategoriassa kärkipaikasta kilpailevat PlayStation 5 sekä Xbox X Series. Ensimmäinen näistä tarjoaa yhden markkinoiden parhaista teknologisista pelikokemuksista sen mahtavien ohjaimien johdosta. Lisäksi pelialusta tarjoaa mahtavia pelejä, ja sen ominaisuudet nostavat rimaa varsinkin nopeuden, grafiikkojen sekä yhteyksien osalta. Xbox X Series on toinen konsoli, jolla on todella hyvä muisti, visuaalinen kyvykkyys sekä pelivalikoima.

Käsikonsolit

3.jpg

Otatko pelisi mukaan minne tahansa menetkin, etkä halua säästää peliä myöhemmäksi? Käsi- ja hybridikonsolit ovat mahtavia laitteita, joiden avulla voit ottaa pelisi mukaan minne tahansa. Löydät suomalaisista elektroniikkaliikkeistä laajan valikoiman vaihtoehtoja, mutta markkinoita johtaa ehdottomasti Nintendo-brändi. Tämän brändin kuuluisa Nintendo Switch -konsoli on suosituin, ja se mahdollistaa pelien ottamisen mukaan, mutta myös sen yhdistämisen televisioon. Sen prosessori ja pelivalikoima ovat sen parhaita ominaisuuksia. Kyseinen brändi julkaisi lähiaikoina Nintendo Switch OLED -konsolin, joka parantaa sen suorituskykyä suuremman näytön ja erinomaisten grafiikoiden osalta verrattuna edeltäjäänsä.

Retrokonsolit

4.jpg

Jos olet nostalginen pelaaja ja haluat elää pelaamisen 16 bittisellä kultakaudella, suomalaisilla markkinoilla on monia vaihtoehtoja, jotka saattavat ilahduttaa suuresti. Voit löytää markkinoilta muun muassa Sega Genesis Mini-, SNES Classic Edition ja Toluene-konsolit. Näiden konsolien avulla voit matkustaa ajassa taaksepäin ja pelata tuttuja klassikkoja, joita on esimerkiksi Mario Kart, Sonic The Hedgehog, Mortal Kombat sekä Winning 11. Nämä konsolit tulevat niin sanotulla plug and play -ominaisuudella, joten voit aloittaa pelaamisen heti.

Virtuaalinen todellisuus

5.jpg

Nyt kun kävimme menneisyydessä, voimme hypätä suoraan tulevaisuuteen. Virtuaalisen todellisuuden pelikonsolit tulevat yhä suosituimmiksi ja ne mahdollistavat ennenäköemättömän kokemuksen. Oculus, Playstation, HTC ja Valve ovat esimerkkejä suomalaisilla markkinoilla kilpailevista VR-konsoleista. Halvempia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Google Cardboard tai Samsung Gear VR, jota käytät mobiililaitteesi avulla.

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat tarjoukset, kampanjat ja luettelot, joiden avulla voit säästää rahaa kaikessa tarvitsemassasi. Käy osoitteessa Tarjoukset 365 ja hanki uusimmat esitteet ja flyerit kaikista suosikkikaupoistasi jo tänään.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.