logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorVinkkejä ruohonleikkurin ostamiseen
MAINOS

Vinkkejä ruohonleikkurin ostamiseen

Vinkkejä ruohonleikkurin ostamiseen

Pihan pitäminen kauniina ja siistinä ei ole helppo tehtävä. Suomessa pidämme ulkotilojen huolehtimisesta, ja siksi tärkein ystävämme onkin ruohonleikkuri. Jaamme sinulle muutamia vinkkejä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ostaessasi uutta ruohonleikkuria.

Pihasi koko

2.jpg

Ensimmäinen asia, joka tulee ottaa huomioon, on pihasi koko. Pihasi mitat kertovat sinulle paljon siitä, millainen leikkuri sinun pitäisi ostaa suosikkiliikkeestäsi. Jos pihasi on pieni tai keskikokoinen, sinun kannattaisi ostaa elektroninen käsileikkuri. Jos pihasi on suuri, kannattaa sinun ostaa polttoaineella käyvä automaattinen ruohonleikkuri.

Leikkausjärjestelmä

3.jpg

Tapa, jolla ruohonleikkuri leikkaa ruohoa, on seuraava kysymys, joka sinun pitäisi ottaa huomioon. Voit hankkia leikkurin pyörivillä metalliterillä tai langoilla, jotka leikkaavat ruohon vaakatasossa. Toinen hienostuneempi vaihtoehto on leikkuri, jossa on kierteinen leikkausjärjestelmä. Tässä järjestelmässä on vaakatasossa olevia teriä, jotka pyörivät metalliseen kehikkoon kiinnitettynä.

Teho

4.jpg

On tärkeää pitää mielessä teho, jonka leikkuri tarvitsee. Tehoa mitataan wateissa; esimerkiksi suurin osa kodin ruohonleikkureiden tehoista on 1200 watin ja 1800 watin välillä. Tehon määrä riippuu myös pihasi koosta, sillä mitä suurempi piha, sitä enemmän tehoa sen leikkaaminen vaatii.

Hyödylliset yksityiskohdat

5.jpg

Joskus yksityiskohdat vaikuttavat olennaisesti päätökseen. Ostaessasi ruohonleikkuria kaupasta, voit tarkistaa, onko leikkurissa leikatun ruohon keräyspussi, jatkojohto, rengastyypit sekä voiko leikkuri sopeutua epätasaiseen maastoon.

Mitä huoltoa leikkuri vaatii?

6.jpg

Kuten autojen kanssa, tärkeää on tietää, kuinka helppoa leikkuria on huoltaa. Kun ostat uutta ruohonleikkuria, on tärkeä tietää varaosien saatavuus suomalaisista kaupoista, jotta et kohtaa ongelmia leikkurin kanssa myöhemmin. Kannattaa myös kysyä ruohonleikkurin takuusta.

Budjetti

7.jpg

Lopuksi tulee ottaa huomioon käytettävissä oleva budjetti. Kun vierailet ruohonleikkureita myyvässä kaupassa, kannattaa arvioida, kuinka paljon rahaa olet valmis kuluttamaan, jotta et käytä turhaa rahaa ihmeellisiin laitteisiin.

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat tarjoukset, kampanjat ja luettelot, joiden avulla voit säästää rahaa kaikessa tarvitsemassasi. Käy osoitteessa Tarjoukset 365 ja hanki uusimmat esitteet ja flyerit kaikista suosikkikaupoistasi jo tänään.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.