logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMusta perjantai 2023: miten saada parhaat tarjoukset
MAINOS

Musta perjantai 2023: miten saada parhaat tarjoukset

Musta perjantai 2023: miten saada parhaat tarjoukset

Musta perjantai on yksi Suomen suosituimmista tapahtumista, kun halutaan ostaa edullisesti etenkin joululahjoja. Joskus meitä kuitenkin häikäisee niin paljon alennettuja kohteita, että ostamme enemmän kuin pitäisi ja saatamme vaarantaa vakavasti budjettimme. Monet kaupat ovat ihanteellisia tarjousten hyödyntämiseen, jos sinulla on jo mielessäsi, mitä valitset. Mutta vaikka ahdistus saisikin meidät valtaansa, tässä on ehdoton opas parhaisiin tarjouksiin. Miten saada ne? Seuraa näitä vinkkejä.

Aseta budjetti

2.jpg

Jos kirjoitit ylös, mitä asioita tarvitset, ihanteellinen oli säästää rahaa tätä tapahtumaa varten. Kyse ei ole kuluttamisesta kuluttamisen vuoksi. Vinkki: kirjoita tarveluettelon ohella kummallekin puolelle enimmäisbudjetti, jonka aiot käyttää kyseiseen tuotteeseen. Pidä mielessä, että niiden summa ei ylitä arvioitua kokonaisarvoa.

Analysoi kaikki vaihtoehdot

3.jpg

Älä häkelly ensimmäisestä näkemästäsi asiasta. Analysoi myös kilpailua ja tarkastele kaikkia käytettävissäsi olevia vaihtoehtoja. Mustana perjantaina nimittäin monet kaupat tarjoavat muka alennettuja tuotteita, jotka edellisenä päivänä maksavat täsmälleen saman verran. Monet jälleenmyyjät tarjoavat erilaisia tuotteita pienillä alennuksilla, jotka eivät lopulta kokonaisuutena tee eroa säästöjen kannalta.

Hyödynnä tilaisuudet

4.jpg

Jos joudut ostamaan joululahjoja muutaman viikon kuluttua, mikset käyttäisi tilaisuutta hyväkseni nyt sen sijaan, että jättäisit sen viime hetkeen? Muista, että monien Black Friday -perjantaina tarjottavien tuotteiden varastot ovat rajalliset. Kuten edellä mainittiin, tekemällä luettelon tarvitsemistasi tavaroista voit järjestäytyä ja pystyä arvioimaan vaihtoehtoja, jotta et jää joulun budjetin alle.

Älä osta sitä, mitä sinulla jo on

5.jpg

Vaikka meillä on televisio, saatamme löytää tarjouksen, joka saa meidät ajattelemaan, että tarvitsemme toisen, vaikka meillä on kotona jo hyvä laite, jota emme edes käytä usein. Meidän pitäisi käyttää järkeä ennen kuin klikkaamme ostoskoriin ja ostamme sen, vaikka tarjous olisi kuinka hyvä. On muitakin esimerkkejä, jotka voivat saada meidät ostamaan tarpeettomasti, vaikka vain sinä voit vetää rajan ostamisen ja ostamatta jättämisen välille.

Tutkimus kaupasta

6.jpg

Jos etsit parhaita hintoja, on tärkeää tietää, miten kauppa, josta haluat ostaa mustan perjantain aikana, toimii, ja varmistaa, että tiedät, millaisia alennuksia ja myyntejä se tarjoaa. Varmista myös, että tiedät, tarjoaako se "pikatarjouksia" rajoitetun ajan, tarjoaako se alennuksia tuotetyypeittäin ja kuinka paljon varastoa sillä on. Jos haluamaasi tuotetta on vähän kappaleita, kannattaa pitää kiirettä.

Tarjoukset 365 tuo sinulle suosikkimerkkiesi parhaat kuvastot Suomessa, jotta voit ottaa kaiken irti Black Friday -alennuksista. Se on tänä vuonna 24. marraskuuta. Pidä kiirettä!

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.