logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMitä sinun tulee tietää silmämeikistä
MAINOS

Mitä sinun tulee tietää silmämeikistä

Mitä sinun tulee tietää silmämeikistä

Ei ole mitään parempaa kuin mahtava meikki, joka vetää katseita ympärilläsi puoleesi. Silmät ovat kasvojen tärkeä osa, joten niiden kaunistaminen on osa rutiinia, jonka avulla näytämme parhailtamme. Tutustu viimeisimpiin trendeihin, joiden avulla saat silmäsi näyttämään upeilta.

Rajausväritrendit

2.jpg

Rajausväri on tämän vuoden suurin meikkitrendi. Viimevuoden suurin juttu, niin sanottu käänteinen rajaus, on matkalla tämänkin vuoden suurimmaksi trendiksi. Tämä varjoa ja volyymia luova trendi on täällä pysyäkseen. Myös uusi trendi, tuplarajaus, mahdollistaa niin sanotun kaksoishännän sivuilla, joka on todella näyttävä mutta hienovarainen tekniikka. Nyt tiedät, mitä tehdä suomalaisesta meikkiliikkeestä ostamasi rajausvärin kanssa.

Ultimaattinen kulmakarva lookki

eyebrows.jpg

Myös kulmakarvat ovat valokeilassa tänä vuonna. Ostoksesi suomalaisista meikkiliikkeistä tulisi sisältää kyniä ja tuotteita, jotka antavat sinulle tuuheammat kulmakarvat. Volyymi, tekstuuri ja sävy ovat meikkisi tärkeimpiä avaimia. Jos olet rohkea, valkaistut kulmakarvat ovat vaihtoehto, jota näkyy paljon kaupungeissa. Uskallatko tehdä sen?

Luomivärien värivaihtoehdot

1.jpg

Luomivärit täyttävät meikkimme väreillä. Tummat ja yksiväriset sävyt ovat menneisyyttä, sillä kirkasväriset luomivärit ovat tulleet jäädäkseen. Värejä, joita voit löytää meikkiliikkeistä, ovat muun muassa vihreän, sinisen, pinkin, metallisävyjen ja muiden värien yhdistelmät. Jos haluat erottua väkijoukosta, värikkäät luomivärit ovat paras vaihtoehto.

Entäpä ripset?

eyelashes.jpg

Ripsien pitäisi kuulua meikkiisi. Ripsiesi muoto vaikuttaa siihen, mitä haluaisit tehdä niiden kanssa. Tänä vuonna ripsien meikkiin on kolme avainsanaa: volyymi, muoto ja tiheys. Nämä sanat sinun tulee pitää mielessä, kun ostat meikkilaukkuusi tuotteita suomalaisesta kaupasta.

Kokeile erilaisia somisteita

different.jpg

Keinotekoiset somisteet ovat todella hyvä lisä meikkiisi, jos sinulla ei ole paljoa aikaa. Somisteita ei käytetä enää pelkästään hetkellisesti, vaan myös vakituisena osana meikkiämme. Rajausväritarrat tulevat olemaan suuri trendi vuonna 2022, etkä voi vastustaa niiden ostamista suomalaisista meikkiliikkeistä. Myös erilaiset kasvoihin kiinnitettävät jalokivet ovat salakavalasti ottamassa glitterin ja väliaikaisten tatuointien paikkaa.

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat tarjoukset, kampanjat ja luettelot, joiden avulla voit säästää rahaa kaikessa tarvitsemassasi. Käy osoitteessa Tarjoukset 365 ja hanki uusimmat esitteet ja flyerit kaikista suosikkikaupoistasi jo tänään.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.