logo
  1. Blog
  2. Euronics: Viimeisin teknologia, kodin mukavuudessa
MAINOS

Euronics: Viimeisin teknologia, kodin mukavuudessa

Euronics: Viimeisin teknologia, kodin mukavuudessa

Suomessa on lukuisia teknologiakauppoja, mutta yksi erottuu edukseen suurella tuotevalikoimallaan ja hyvillä hinnoillaan: Euronics.

Euronicsilla on edulliset hinnat ja säännöllisiä kampanjoita, vaikka tämä voi vaihdella myymäläkohtaisesti. Tähän organisaatioon kuuluu yli 11 000 toimipistettä, joten löydät aina tarvitsemasi ilman ylikuluja. Euronicsista löydät uusinta teknologiaa: matkapuhelimesta ja tabletista erilaisiin kodinkoneisiin.

Asiakkaat voivat löytää tietokoneita ja kannettavia tietokoneita, toimistotarvikkeita, tulostimia, PC-tarvikkeita, televisioita, kaiuttimia, pistokkeita ja kaapeleita, kameroita, keittiökoneita, työkaluja, latureita ja paljon muuta. Tämä myymälä myy ja jakelee laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Apple, Samsung, Huawei, Philips, WMF ja Siemens.

Tutustu heidän nykyisiin kampanjoihinsa ja tarjouksiinsa, jotka ovat saatavilla heidän myymälöissään ja heidän online-sivustollaan löytääksesi heidän halvimmat kohteensa ja parhaat myyntitarjoukset.

Jos menet heidän verkkosivuilleen nyt, löydät kesätarjoukset. Siellä on uskomattomia alennusmyyntejä ilmastointilaitteista, matkapuhelimista ja tietokonetarvikkeista. Voit saada nämä tuotteet 30 prosentin alennuksella. Jos osaat hyödyntää tarjoukset, voit ostaa useamman kuin yhden tuotteen.

Euronicsin historia

mujer-eligiendo-telefono-tienda-tecnologia_1303-31328.jpg Euronics syntyi vuonna 1990, kun viisi suurta vähittäiskaupan konsernia Saksasta, Belgiasta, Espanjasta, Italiasta ja Alankomaista yhdistyivät.

Tavoitteena oli yhdistyä, jotta voitaisiin olla kilpailukykyisempiä, saada paremmat hinnat toimittajilta ja vastata syntymässä oleviin suuriin elektroniikkaketjuihin.

Euronics-myymälä on paikallinen yritys, jonka työntekijät ovat erikoistuneet kodinkoneisiin ja viihde-elektroniikkaan. Kussakin maassa Euronicsia johtavat eri ryhmät, jotka toimivat saman tuotemerkin alla mutta jotka ovat erikoistuneet alueellisten markkinoidensa vaatimuksiin.

Euronics on nykyään läsnä yli 30 maassa, ja se on Euroopan suurin elektroniikkaketju. Sen pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa (Alankomaat).

Tarjoukset ja kampanjat

muchachas-atractivas-jovenes-electronica-hacen-compras-telefonos-prueba-escaparate-concepto-compra-gadgets_78826-3137.jpg Euronicsin hinnat ovat edullisia ympäri vuoden, koska se on niin suuri ketju, että sillä on varaa erittäin kilpailukykyisiin hintaneuvotteluihin valmistajien ja suurten jakelijoiden kanssa.

Joka kuukausi sillä on yleensä valikoima viihde-elektroniikka- ja kodinkonetuotteita edullisin hinnoin. Valikoimaan voi tutustua verkossa We Are 365 -digitaaliesitteessä. Sen Black Friday- ja alv-vapaapäiväkampanjat ovat myös erittäin menestyksekkäitä.

Euronicsin yleisimpiä kampanjoita ja tarjouksia ovat: suorat hinta-alennukset, ostosten yhteydessä annettavat tuotelahjat, kuten esimerkiksi 3 ilmaista Spotify Premium -kuukautta. Euronicsin tärkeimpiä etuja ovat hyvät hinnat, suuri määrä myymälöitä, optimoitu verkkokauppa, asiantuntevat myyjät ja henkilökohtainen rahoitus.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkiteknologiakauppojesi alennusluettelot Suomessa. Tartu tilaisuuteen ja vaihda Euronicsissa se vanha televisio tai kännykkä, joka teki tepposet. Se on Euroopan suurin sähkölaitteiden jälleenmyyjä, ja tietenkin myös Suomessa. Sieltä löytyy kampanjoita ja tarjouksia jokaiseen makuun!

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.