logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorElokuu Suomessa: festivaalipitoinen kuukausi
MAINOS

Elokuu Suomessa: festivaalipitoinen kuukausi

Elokuu Suomessa: festivaalipitoinen kuukausi

Elokuu on Suomessa festivaaleja täynnä oleva kuukausi. Kaikkia tapahtumia on mahdotonta luetella, mutta tässä on muutamia kesäfestivaaleja.

Festivaaleja on lähes jokaisessa maan suurimmassa kaupungissa, ja niitä on tietysti uskomattoman monenlaisia. Paljon rock-, heavy metal- ja trashmetal-festivaaleja, mutta myös paljon klassista musiikkia, jazzia tai jopa tangoa.

Tangosta sanotaan Helsingin satamassa, että juuri suomalaiset merimiehet toivat tämän musiikin ja tanssin Buenos Airesiin ja Río de la Platalle. Kaurismäen veljesten boutadea lukuun ottamatta tiedetään, että tango saapui Suomeen 1900-luvun alussa ja siitä tuli valtavan suosittu musiikki.

Savonlinnan oopperajuhlat

2.jpg

Savonlinnan oopperajuhlat on yksi maailman tunnetuimmista oopperafestivaaleista. Se järjestetään Olavinlinnan keskiaikaisessa linnassa, jonka sijainti kauniiden järvien ympäröimänä tekee kokemuksesta unohtumattoman. Yli 60 000 kävijää saapuu vuosittain Savonlinnaan nauttimaan upeista esityksistä ja tunnelmasta.

Festivaalimme

3.jpg

Jatkuvasta uusien näkökulmien etsimisestä tunnettu Meidän festivaali sisältää musiikkiesitysten lisäksi myös tanssia ja muita taidemuotoja tavoitteenaan tarjota yleisölle ainutlaatuisia elämyksiä, joita he eivät todennäköisesti löydä muualta.

Luosto Classic

4.jpg

Luosto Classic -festivaalilla Pohjois-Suomessa luonto on vahvasti läsnä, sillä sen "konserttisali" sijaitsee ulkona, vuoren rinteessä. Nämä epätavalliset olosuhteet tekevät Luosto Classicista ainutlaatuisen elämyksen. Ohjelma koostuu pääasiassa kamarimusiikista, mutta myös kansanmusiikkia kuullaan.

Helsingin juhlaviikot

5.jpg

Suomen suurin taidefestivaali, mutta kyse ei ole vain klassisesta musiikista. Sen tapahtumien laajaan lajivalikoimaan kuuluvat kaikki kuviteltavissa olevat taidemuodot: teatteri, sirkus, kuvataide, klassinen musiikki, maailmanmusiikki. Ajatuksena on tuoda taide kaikkien ulottuville.

Tunnelma on hyvin urbaani, ja yksi suosituimmista tapahtumista on Taiteiden yö, jonka aikana eri puolilla kaupunkia järjestetään lukuisia esityksiä sekä sisällä että ulkona.

Flow-festivaali

6.jpg

Flow on Helsingissä järjestettävä musiikin, taiteen ja ruokakulttuurin urbaani festivaali. Musiikkivalikoima vaihtelee indierockista souliin, jazzista ja folkista nykyaikaisempiin klubisoundeihin. Musiikin lisäksi festivaali käsittelee kuvataidetta, elokuvaa, muotoilua ja maailman ruokakulttuuria.

Pori Jazz

7.jpg

Pori Jazz on Suomen vanhin ja suosituin jazzfestivaali. Vuodesta 1966 lähtien se on järjestetty joka vuosi maan länsirannikolla. Kuten muillakin jazzfestivaaleilla on tapana, myös monien muiden tyylilajien muusikot esiintyvät. Lapsille on jopa omaa ohjelmaa,

Kaustisen kansanmusiikkifestivaali

8.jpg

Pohjanmaalla, läntisessä Keski-Suomessa sijaitsevaan Kaustiseen saapuu aina harrastaja- ja ammattimuusikoita, jotka ovat valmiita nauttimaan sen työpajoista, jam-sessioista ja esityksistä varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen tärkeimpien kauppojen alennusluettelot, jotta voit säästää lomallasi. Älä missaa tilaisuutta ja tartu tilaisuuteen!

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.