MAINOS

Kaupan SALE uusimmat tarjoukset

Tällä hetkellä kaupalla SALE ei ole tarjouksia

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa SALE

Sale on suomalainen ruokakauppaketju jonka omistaa S-ryhmä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Helsingissä ja silla on yli 300 kauppaa ympäri aluetta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta SALE

Kaupan SALE historia: tietoja kaupasta SALE ?
Open

Ketju perustettiin alun perin 1989 kun S-ryhmä yhdisti kauppansa kansalliseen ketjuun, Alunperin ketjun nimi oli S-ale. Ennen sitä Sale korvasi edelliset pienet S-kaupat jotka eivät olleet osa mitään ketjua. Vuonna 2019, ketjuun kuuluu 308 kauppaa ympäri Suomea. Saleja löytyy tyypillisesti maalta, pienistä kylistä ja naapurustoista, mutta niitä voi löytää myös isoista kaupungeista kuten Jyväskylästä ja Kuopiosta.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta SALE ?
Open

Sale myy ja levittää paljon paikallisia ja kansainvälisiä merkkejä kuten Tropicana, Fairy, Xtra, Valio, Duck ja Vaasan, muiden joukossa.

Kuinka säästää rahaa kaupassa SALE ?
Open

Asiakkaat voivat säästää monella eri tapaa Salessa. Katso heidän nykyiset tarjouksensa ja etunsa ja nauti parhaimmista eduista.

Tapaa kaupan SALE kilpailijat
Open

Sale kilpailee muiden ruokakauppojen kuten K-Marketin, K-Citymarketin, K-Supermarketin, S-marketin, Lidlin ja Food Market Herkun kanssa.

SALE yksinomaiset edut
Open

Salen asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia tarjouksia kaupassa. Kirjaudu ja luo tili Salen sivuilla jossa voit seurata tilaustasi ja lisätä tuotteita ostoskoriisi. Kaupassa voit myös nauttia Salen Älykkäästä Ostoslistasta joka näyttää tuotteita joita ostat usein ja joita tarvitset ostoshistoriasi perusteella. Lisäksi, voit nähdä tuotesuositteluja räätälöitynä sinulle.

Alennukset tarjoaa SALE
Open

Lue Sale n uusimmista tarjouksista ja eduista Tarjoukset 365 :n kautta ja opi miksi ihmiset valitsivat sen. Löydä Sale sta kaikki ruoka- ja vapaa-ajan tavarasi. Nauti parhaista Sale n tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Salesta löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Sale ssa Tarjoukset 365:n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.s-kaupat.fi/

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.