homeIcon
  1. separatorElektroniikka
  2. separatorPC-ONLINE
MAINOS

Kaupan PC-ONLINE uusimmat tarjoukset

Tällä hetkellä kaupalla PC-ONLINE ei ole tarjouksia

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa PC-ONLINE

PC-Online on suomalainen tietokoneiden ja elektroniikkatuotteiden myyntiin keskittynyt verkkokauppa. Pitkään markkinoilla toimineella PC-Onlinella on pääkonttori Helsingissä. Suomessa PC-Online myy tuotteitaan yksinomaan verkkokauppansa kautta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta PC-ONLINE

Kaupan PC-ONLINE historia: tietoja kaupasta PC-ONLINE?
Open

PC-Online perustettiin vuonna 2018 Suomessa. PC-Onlinen tavoitteena on alusta asti ollut tarjota asiakkailleen hyväkuntoisia ja laadukkaita käytettyjä tietokoneita. Seuraavina vuosina PC-Online laajensi liiketoimintaansa voimakkaasti ja siitä tuli erittäin arvostettu kauppa Suomen markkinoilla.

Vaikka PC-Onlinella ei ole fyysisiä myymälöitä Suomessa, sillä on noutopiste Helsingissä. Nykyään PC-Online toimii Suomessa myymällä tuotteitaan verkkokaupan kautta.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta PC-ONLINE?
Open

PC-Online myy tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Lenovo, Dell, HP, Acer, Samsung ja monet muut.

Kuinka säästää rahaa kaupassa PC-ONLINE?
Open

Rahan säästäminen PC-Onlinessa on erittäin helppoa hyödyntämällä niiden virallisilla verkkosivuilla julkaistuja tarjouksia ja kampanjoita. Kun teet tilauksen verkossa, PC-Online tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille tuotteilleen. Tarjoukset 365-sivustolta löydät myös kaikki PC-Onlinen tarjoukset ja kampanjat. PC-Online lanseeraa usein kausittaisia kampanjoita ja tarjouksia.

Koska yritys myy käytettyjä tietokoneita, asiakkaat voivat saada laadukkaan tietokoneen halvemmalla kuin muissa kaupoissa. Tilaamalla uutiskirjeen tai seuraamalla PC-Onlinea sosiaalisissa verkostoissa voit pysyä ajan tasalla uusimmista tarjouksista.

Tapaa kaupan PC-ONLINE kilpailijat
Open

PC-Online kilpailee Suomessa muiden kauppojen, kuten GT-PC:n, Tainonetin ja Tietokoneliikkeen kanssa.

Onko PC-ONLINE tällä hetkellä auki?
Open

PC-Onlinella ei ole fyysisiä myymälöitä Suomessa.

Kuinka monta PC-ONLINE kauppaa on eri puolilla maata?
Open

PC-Onlinella ei ole fyysisiä myymälöitä Suomessa. Asiakkaat voivat kuitenkin vierailla Ubuyn verkkokaupassa ja tutustua kaikkiin sen tuotteisiin.

Kuinka ostaa PC-ONLINE tuotteita verkosta
Open

PC-Onlinella on oma verkkokauppa, jossa asiakkaat voivat vertailla hintoja, ostaa tuotteita ja tilata ne suoraan kotiin. PC-Onlinen verkkokaupasta asiakkaat löytävät laajan valikoiman tuotteita alennettuun hintaan.

PC-ONLINE yksinomaiset edut
Open

Asiakkaat voivat nauttia PC-Onlinen tarjoamista eduista tekemällä ostoksia verkossa ja tilaamalla tuotteet kotiin. Jos tuotteissa ilmenee ongelmia, PC-Online tarjoaa palautus- ja vaihtopalveluja. Kaikilla PC-Onlinen myymillä tuotteilla on tehdastakuu. PC-Online tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista teknistä palvelua. PC-Onlinella on asiantunteva myyntitiimi, joka on valmis neuvomaan asiakkaitaan puhelimitse ja sähköpostitse. PC-Onlinella on oma asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse.

Alennukset tarjoaa PC-ONLINE
Open

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat luettelot, alennukset ja erikoistarjoukset kaikista suosikkikaupoistasi.

Löydä uskomattomia säästöjä päivittäistavaroista, elektroniikasta, huonekaluista, vaatteista, työkaluista, puutarhatarvikkeista, kosmetiikasta, urheiluvaatteista, leluista ja paljon muusta.

Meillä on yksi suurimmista kokoelmista luetteloita Suomen parhaista kaupoista ja tuotemerkeistä.

Tarjoukset 365 auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset ja säästämään aikaa ja rahaa. Löydä uusimmat alennukset ja tarjoukset lähelläsi olevista kaupoista.

Käy Tarjoukset 365:ssä jo tänään ja löydä uusia tapoja nauttia ostokokemuksesta!

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.