MAINOS

Kaupan MAKITA uusimmat tarjoukset

Tällä hetkellä kaupalla MAKITA ei ole tarjouksia

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa MAKITA

Makita on japanilainen sähkötyökalujen valmistaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Anjōssa, Japanissa ja toimii monissa tehtaissa ympäri maailmaa. Makitalla on yli 13 000 työtekijää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta MAKITA

Kaupan MAKITA historia: tietoja kaupasta MAKITA?
Open

Mosaburo Makita perusti Makita Electric Works -yrityksen Nagoyassa, Japanissa maaliskuussa vuonna 1915 ja alkoi myymään ja korjaamaan valaistuksia, moottoreita ja muuntimia. Vuonna 1958 Makita toi Japanissa markkinoille siirrettävän sähkökäyttöisen höylän ja seuraavana vuonna siitä tuli sähkötyökalujen valmistaja. Huhtikuussa 1969 yritys esitteli 6500D akkukäyttöisen porakoneen (ensimmäinen ladattava sähkötyökalu). Tulevien vuosien aikana Makita on laajentunut ja kasvanut sen alkuperäisten rajojen ulkopuolelle. Suomessa Makita on ollut brändinä vuodesta 1979 lähtien ja sen oma sivuyritys Makita Oy perustettiin Suomeen vuonna 2001. Tänä päivänä yritys toimii maailmanlaajuisesti.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta MAKITA?
Open

Makita tuottaa, myy ja jakelee omia brändituotteitaan. Yrityksen tehtaat toimivat Brasiliassa, Kiinassa, Japanissa, Meksikossa, Romaniassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Arabiemiirikunnissa, Thaimaassa ja Yhdysvalloissa.

Kuinka säästää rahaa kaupassa MAKITA?
Open

Asiakkaat voivat säästää rahaa Makitalla monin eri tavoin. Tarkasta yrityksen nykyiset tarjoukset sekä alennukset ja löydä parhaat hinnat.

Tapaa kaupan MAKITA kilpailijat
Open

Makitan kilpailijoihin kuuluu samankaltaiset, samalla alueella toimivat brändit ja jälleenmyyjät, joihin kuuluu muun muassa B&B Tools, Mechelin ja Tamoline.

MAKITA yksinomaiset edut
Open

Makitan asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Asiakkaat voivat kirjautua tai luoda tilin Makitan verkkokauppaan ja lisätä tuotteita ostoskoriin selatessa verkkokauppaa. Tämän liäksi voit tilata Makitan uutiskirjeen ja olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tuotteista, tarjouksista, alennuksista ja muista kiinnostavista aiheista.

Alennukset tarjoaa MAKITA
Open

Löydä Makitan viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat Makitan asiakkaina. Nauti Makitan tuotteista parhain hinnoin. Makitalla on aina kaikki, mitä asiakkaat etsivät. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset Makitalta Tarjoukset 365:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.makita.fi

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.