homeIcon
  1. separatorRautakauppa
  2. separatorLAKKAPÄÄ
MAINOS

Kaupan LAKKAPÄÄ uusimmat tarjoukset

Tällä hetkellä kaupalla LAKKAPÄÄ ei ole tarjouksia

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa LAKKAPÄÄ

Lakkapää on suomalainen yritys, joka erikoistuu tee-se-itse-tuotteisiin sekä rakennusmateriaaleihin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Torniossa, Lapissa. Yrityksellä on kolme myymälää Suomessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta LAKKAPÄÄ

Kaupan LAKKAPÄÄ historia: tietoja kaupasta LAKKAPÄÄ?
Open

Yritys perustettiin vuonna 1964 Suomessa. Tulevien vuosien aikana yritys laajeni alueella avaten uusia myymälöitä. Tänä päivänä yrityksellä on yhteensä kolme myymälää, jotka sijaitsevat Torniossa, Rovaniemellä sekä Oulussa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta LAKKAPÄÄ?
Open

Lakkapää myy ja jakelee laajaa brändituotteiden valikoimaa, joihin kuuluu muun muassa Gardena, Harvia, Grene sekä DeWalt ja Lakkapään omia tuotteita.

Kuinka säästää rahaa kaupassa LAKKAPÄÄ?
Open

Asiakkaat voivat säästää rahaa Lakkapäällä monin eri tavoin. Tarkasta yrityksen nykyiset tarjoukset sekä alennukset ja säästä jopa 50% valittujen tuotteiden hinnoista. Voit myös selata yrityksen outlet-osastoa ja löytää tuotteita halvoin hinnoin. Tämän lisäksi, tilatessasi Lakkapään uutiskirjeen, saat 3% alennuskupongin.

Tapaa kaupan LAKKAPÄÄ kilpailijat
Open

Lakkapää kilpailee lähinnä samankaltaisten, samalla alueella toimivien yritysten kanssa. Näihin kuuluu muun muassa [Stark](linkhttps://tarjoukset365.com/stark/K-Rauta, Rautasoini Oy, Kodin Terra Pori ja IKH.

LAKKAPÄÄ yksinomaiset edut
Open

Lakkapään asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Asiakkaat voivat kirjautua tai luoda tilin Kultajousen verkkokauppaan ja lisätä tuotteita ostoskoriin selatessa verkkokauppaa, tilata nopeasti helposti verkosta, tarkastaa tilaushistorian ja katsella vanhoja tilauksia sekä luoda ja lähettää toivelistan ystävälle.

Alennukset tarjoaa LAKKAPÄÄ
Open

Löydä Lakkapään viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat Lakkapään asiakkaina. Löydät kaikki rakennus- ja remonttitarvikkeet kotiisi Lakkapäältä. Yritys tarjoaa sinulle parhaat ratkaisut kotisi rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Olitpa rakentaja, sisustaja, remontoija tai yrittäjä, Lakkapää on sinua varten. Nauti parhaista tuotteista parhain hinnoin. Lakkapäällä on kaikki, mitä etsit. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset Lakkapäältä Tarjoukset 365:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.lakkapaa.com/fi/

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.