homeIcon
  1. separatorRautakauppa
  2. separatorKODINTAVARATALO
MAINOS

Kaupan KODINTAVARATALO uusimmat tarjoukset

Tällä hetkellä kaupalla KODINTAVARATALO ei ole tarjouksia

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa KODINTAVARATALO

Kodintavaratalo on suomalainen alennustavaratalo, joka erikoistuu muun muassa puutarhanhoitotuotteisiin. Yritys toimii viidessä myymälässä ympäri Suomen ja sen pääkonttori sijaitsee Inkoossa, Uudellamaalla, Suomessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta KODINTAVARATALO

Kaupan KODINTAVARATALO historia: tietoja kaupasta KODINTAVARATALO?
Open

Kodintavaratalo perustettiin vuonna 2003. Perustamisesta lähtien Kodintavaratalosta on tullut tunnettu tavaratalo Etelä-Suomessa. Tänä päivänä yritys toimii viidessä eri myymälässä Suomessa, jotka sijaitsevat Inkoossa, Karjaalla, Lohjalla, Nummelassa ja Virkkalassa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta KODINTAVARATALO?
Open

Kodintavaratalo myy ja jakelee myymälöissään laajaa valikoimaa kansainvälisiä brändejä. Näihin brändeihin kuuluu muun muassa Mustang, Jonkoping, Fiskars, Woodebox, Hornet, Shell, Biolan ja Mr. Muscle.

Kuinka säästää rahaa kaupassa KODINTAVARATALO?
Open

Asiakkaat voivat säästää rahaa Kodintavaratalossa monin eri tavoin. Tarkasta yrityksen nykyiset tarjoukset sekä alennukset ja löydä niistä viimeisimmät; Kodintavaratalo takaa halvat hinnat laajalle valikoimalleen. Tämän lisäksi asiakkaat voivat säästää jopa 50% valituista tuotteista Kodintavaratalossa.

Tapaa kaupan KODINTAVARATALO kilpailijat
Open

Kodintavaratalo kilpailee lähinnä muiden alueella toimivien alennustavaratalojen kanssa, joihin kuuluu muun muassa Stark, Pentik, Bauhaus, Tarjoustalo, Marimekko, Norrøna ja Saiturinpörssi Kallio.

KODINTAVARATALO yksinomaiset edut
Open

Kodintavaratalon asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Tämä alennustavaratalo tarjoaa lukuisia eri maksuvaihtoehtoja juuri sinulle jokaisessa myymälässään.

Alennukset tarjoaa KODINTAVARATALO
Open

Löydä Kodintavaratalon viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat Kodintavaratalon asiakkaina. Löydä kaikkea kivaa ja hyödyllistä kotiisi. Nauti Kodintavaratalon tuotteista parhain hinnoin. Kodintavaratalolla on laaja valikoima tuotteita maisemointiin, rakentamiseen ja pieniin kodin remontteihin. Kodintavaratalolla on aina kaikki, mitä asiakkaat tarvitsevat. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset Kodintavaratalolta Tarjoukset 365:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: http://kodintavaratalo.fi

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.