homeIcon
  1. separatorMuut
  2. separatorKODIN TERRA
MAINOS

Kaupan KODIN TERRA uusimmat tarjoukset

Tällä hetkellä kaupalla KODIN TERRA ei ole tarjouksia

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa KODIN TERRA

Kodin Terra on suomalainen puutarha-, rakennus- ja DIY-tuotteisiin erikoistunut rautakauppaketju. Yhtiö on S-ryhmän omistama ja sillä on lukuisia myymälöitä eri puolilla maata, joissa se työllistää yli 20 henkilöä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta KODIN TERRA

Kaupan KODIN TERRA historia: tietoja kaupasta KODIN TERRA?
Open

Myymälän tarina alkoi 2000-luvulla, kun S-ryhmä perusti rauta-, sisustus- ja puutarhakauppaan keskittyvän Kodin Terran. Ensimmäinen Kodin Terra avattiin Lahteen vuonna 2005 ja vuoden 2011 lopussa Kodin Terroja oli jo 11 kappaletta.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta KODIN TERRA?
Open

Kodin Terra jakelee ja myy runsaasti eri tunnettujen brändien merkkituotteita, joihin lukeutuvat muun muassa Mustang, Ryobi, BLACK+DECKER, Bosch, DeWalt, Beha, Bahco ja Narvi.

Kuinka säästää rahaa kaupassa KODIN TERRA?
Open

Asiakkailla on valittavanaan lukuisia eri tapoja säästää Kodin Terrassa asioidessaan. Kannattaa tutustua heidän tuoreimpiin tarjouksiin ja alennuskampanjoihin parhaiden diilien nappaamiseksi. Muista myös, että kauppa tarjoaa asiakkailleen jopa 5% bonuksen.

Tapaa kaupan KODIN TERRA kilpailijat
Open

Kodin Terran merkittävimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat rautakaupat, joihin lukeutuvat muun muassa K-Rauta, Punavuoren Rauta, Joint-Nauha, Hartman ja Clas Ohlson.

KODIN TERRA yksinomaiset edut
Open

Kodin Terran asiakkaat pääsevät hyödyntämään lukuisia erilaisia kohdennettuja etuja myymälässä asioidessaan. Yritys tarjoaa esimerkiksi asennus- ja noutopalveluita sekä toimituksia 2-5 arkipäivän varoajalla. Asiakkaat voivat lisäksi rekisteröityä Kodin Terran verkkosivuille ja maksaa tämän myötä osamaksulla, tarkastella aiempia tilauksia, tallentaa tuotteita toivelistalle, tallentaa toimitusosoitteita, lunastaa ilmaisia toimituksia myymälöihin ja olla oikeutettuja 14 päivän palautusoikeuteen.

Alennukset tarjoaa KODIN TERRA
Open

Tutustu Kodin Terran tuoreimpiin tarjouksiin ja alennuskampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365 ja ota selvää, miksi niin monet kuluttajat suosivat juuri Kodin Terran tuotteita. Kyseisessä myymälässä asioidessasi löydät runsaan valikoiman laadukkaita tuotteita ja saat parasta palvelua varmistaaksesi, että saat vietyä projektisi kunnialla loppuun. Kodin Terran asiakkaana pääset nauttimaan parhaista tuotteista parhaaseen hintaan ja voit olla varma, että asiakkaansa etusijalle asettava Kodin Terra tarjoaa kaiken mitä voisit ikinä kuvitellakaan. Mitä siis vielä odotat? Nappaa Kodin Terran tuoreimmat tarjoukset ja tutustu alennuskampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.kodinterra.fi/fi/terra

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.