MAINOS

Kaupan IKEA uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa IKEA

IKEA on ruotsalainen sisustukseen ja huonekaluihin keskittyvä jälleenmyyjä, jonka pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Hollannin Leidenissä. Yhtiöllä on tällä hetkellä yli 400 myymälää 59 maassa ympäri maailmaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta IKEA

Kaupan IKEA historia: tietoja kaupasta IKEA?
Open

IKEA:n menestystarina alkoi vuonna 1943 pienestä ruotsalaisesta maaseutukylästä nimeltä Älmhult, jossa 17-vuotias Ingvar Kamprad päätti ryhtyä toimeen. Tuolloin myymälä myi ainoastaan pienikokoisia taloustuotteita postimyyntiluettelonsa kautta edullisin hinnoin. Vuosien kuluessa IKEA kuitenkin jatkoi kasvuaan ja laajensi alkuperäisiä toimialueitaan avaamalla myymälöitä ympäri Eurooppaa ja lopulta muitakin maanosia. Vuonna 1996 yritys avasi ensimmäisen myymälänsä Suomessa, jossa sillä on tällä hetkellä 5 myyntipistettä asiakkaidensa käytettävissä. Tätä nykyä IKEA on erikoistunut edullisiin, mutta laadukkaisiin tuotteisiin, jotka kaikki myydään maineikkaassa kompaktiin tilaan paketoiduissa "flat-pack"-pakkauksissa. Näiden myötä asiakkaat pääsevät kokoamaan huonekalunsa ja tuotteensa itse.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta IKEA?
Open

IKEA valmistaa, jakelee ja myy omia merkkituotteitaan. Yrityksen tuotteet on helppo tunnistaa toisistaan yksisanaisien nimien myötä, joihin lukeutuvat muun muassa kuuluisat BILLY, KLIPPAN, ÖLGA ja IVAR.

Kuinka säästää rahaa kaupassa IKEA?
Open

Asiakkailla on useita eri vaihtoehtoja säästää rahaa IKEA:n tuotteita tilatessaan ja noutaessaan. Voit muun muassa liittyä IKEA Family-jäseneksi, jolloin saat parhaita tarjouksia sekä kampanjoita valituista IKEA-tuotteista ja palveluista sekä verkossa että myymälässä.

Tapaa kaupan IKEA kilpailijat
Open

IKEA:n merkittävimpiä kilpailijoita ovat muut sen toimialueella toimivat vastaavat huonekalu- ja sisustusliikkeet kuten JYSK, Asko, Carlson,Kvik, Tisama Oy, Artek, Madesign ja Iittala.

IKEA yksinomaiset edut
Open

IKEA:n asiakkaat voivat hyödyntää lukuisia erilaisia etuja ja palveluita myymälässä sekä verkkokaupassa shoppaillessaan. Yritys tarjoaa muun muassa kokoonpano- ja asennuspalveluita, joita voi varata tuotteita tilatessa tai myymälässä vieraillessa.

Alennukset tarjoaa IKEA
Open

Tutustu tuoreimpiin IKEA-tarjouksiin ja kampanjoihin Tarjoukset 365-palvelun kautta ja selvitä, miksi niin monet asiakkaat päätyvät lihapullajonoon sekä patjakaupoille juuri IKEA:n tiloihin. IKEA on paljon muutakin kuin edulliset hinnat. Etsitpä sitten moderneja tai fiksusti suunniteltuja tuotteita kotiisi ja perheesi käyttöön, voit luottaa IKEA:n valikoimaan. Asiakkaansa etusijalle asettava IKEA tarjoaa kaiken mitä sisustustuotteilta voitaisiin ikinä kuvitellakaan. Lakkaa siis lokoilemasta ja hyppää selaamaan IKEA:n tuoreimpia tarjouksia ja kampanjoita palvelun Tarjoukset 365 kautta.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.ikea.com/fi/fi/

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.