homeIcon
  1. separatorMuut
  2. separatorFIXUS
MAINOS

Kaupan FIXUS uusimmat tarjoukset

Tällä hetkellä kaupalla FIXUS ei ole tarjouksia

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa FIXUS

Fixus on suomalainen moottoriajoneuvoihin ja moottoripyöriin erikoistunut yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yrityksellä on yli 300 toimipistettä ja autokorjaamoa eri puolilla maata.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta FIXUS

Kaupan FIXUS historia: tietoja kaupasta FIXUS?
Open

Fixus-ketju syntyi vuonna 2005 Koivunen Oy:n, joka on yksi alan tunnetuimmista autojen varaosien ja tarvikkeiden maahantuojista ja tukkukauppiaista, ja sen pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden yhteistyön tuloksena. Seuraavien vuosien aikana yritys onnistui menestyksekkäästi kasvamaan ja laajentumaan koko alueelle. Ketju palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti noin 160 varaosaliikkeellä ja 220 autokorjaamolla, jotka sijaitsevat Hangosta Ivaloon ja Maarianhaminasta Ilomantsiin: yritys kattaa koko maan. Fixus-ketjulle on myönnetty Avainlippu osoituksena suomalaisesta palvelusta.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta FIXUS?
Open

Fixus jakelee ja myy laajaa valikoimaa paikallisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Bosch, Philips, Sony, Ferodo, Garmin, Luk, Neste, Champion, Liqui Moly, Kungs ja muita.

Kuinka säästää rahaa kaupassa FIXUS?
Open

Asiakkaat voivat säästää rahaa Fixuksen kautta monin eri tavoin. Tutustu heidän nykyisiin tarjouksiinsa ja kampanjoihinsa ja löydä parhaat hinnat ja tarjoukset. Älä unohda selata heidän outlet-osastoaan löytääksesi edullisimmat tuotteet.

Tapaa kaupan FIXUS kilpailijat
Open

Fixuksen tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat vastaavat kaupat, kuten autoparts24, Us-Parts Finn-Am ja 4x4parts.fi.

FIXUS yksinomaiset edut
Open

Fixus in asiakkaat voivat hyödyntää monia myymälän tarjoamia ainutlaatuisia etuja. Fixus tarjoaa kattavat korjaamokohtaiset huolto-, korjaus- ja lisäpalvelut. Tämän lisäksi voit nyt varata autollesi huoltoajan kätevästi verkossa: valitse itsellesi sopiva korjaamo, täytä auton tiedot, etsi sopiva päivämäärä ja tee varaus poistumatta kotoa.

Alennukset tarjoaa FIXUS
Open

Löydä Fixus in uusimmat tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365:stä ja löydä syy, miksi niin monet ihmiset valitsevat Fixus in. Fixus tarjoaa autoilijoille kilpailukykyisiä ja kattavia vaihtoehtoja auton varaosista, tarvikkeista, kemikaaleista, työkaluista ja korjaamopalveluista. Nauti parhaista Fixus-tuotteista parhaaseen hintaan. Fixus on aina asiakkaidensa palveluksessa, ja tarjoaa kaikkea etsimääsi. Älä odota enää ja hanki Fixuksen viimeisimmät alennukset ja tarjoukset Tarjoukset 365 -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://fixus.fi/

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.